Apidura Expedition podsedlová taška, 14 l

Cena: 100  2 515 Kč
verified
Zakoupeno na MTBIKER

Z dôvodu nevyužitia predám túto asi 2x použitú podsedlovú tašku v 100% stave, ako nová. Uprednostňujem osobný odber, prípadne doveziem BB a okolie alebo NR a okolie.

Objem: 11-15 litrů

comment Otázky na prodejce

Momentálně se tu nenacházejí žádné otázky

Formulář se odesílá
list Celkem inzerátů: 12
check_circle Aktivní inzeráty: 1
visibility Zobrazení inzerátů: 4 999
5. 11. 2023
Super komunikácia a rýchla odozva, doporučujem predajcu!
30. 4. 2023
Vyborna komunikacia, skvely pristup, seriozne jednanie.Vdaka
22. 11. 2022
Bez problémov komunikácia, všetky info som cez správy dostal, prilba doručená cez Packetu v krabici, ešte obalená fóliou. Stav prilby a remienkov ako nové, štít pribalený, presne podľa fotiek, žiadne skryté závady. Spokojnosť. Ďakujem.
Prohlédni si tento produkt v shopu

Apidura Expedition podsedlová brašna, 14 l

Propracovaná podsedlová brašna na sedlovku je navržena tak, aby využila kompletní prostor pod sedlem - a to vše bez nosiče. Brašna vyrobená z odolného materiálu, který není sešitý, ale svařovaný. Díky bezešvé technologii je brašna 100% nepromokavá. Brašna nejlépe funguje, pokud je vaše vybavení dobře sbalitelné (oblečení, spacák), ale je ušita tak poctivě, že se nemusíte bát naložit i cokoliv jiného. Brašna je použitelná na silniční, trekkingová i horská kola. Upevníte ji bez problémů i na celoodpružené kolo. Jediným limitem je dostatečná vzdálenost ližin sedla od zadního kola, aby nedocházelo při jízdě ke kontaktu zadního kola s brašnou. Tříbodový upínací systém vyrobený z protiskluzového hypalonu zajišťuje maximální stabilitu při jízdě. Brašna se upíná k ližinám sedla a sedlové trubce kombinací suchých zipů a stahovacích pásek. Systém zarolování brašny a kompresních pásků umožňuje velikost brašny snadno přizpůsobit nákladu. Součástí brašny je gumicuk pro upevnění dalšího nákladu. Reflexní prvky jsou samozřejmostí a na brašně naleznete hned dvě různá upevňovací místa pro zadní blikačku. Barva : Černá Hmotnost : 350 g Materiál : Hypalon Upevňovací systém : Suchý zip Délka : max 48 cm Objem : 14 l Reflexní prvky : Ano Voděodolnost : Ano
Cena: 155 €
keyboard_arrow_up