Dres Craft ADV Bike SubZ Wool LS (vel. M)

Cena: 1 500 Kč

Prodám dlouhý zateplený dres s merino vlnou, na hrudi neprofuk vrstva, kapsy vzadu. Barva tmavomodro/šedá. Nový, jen vyzkoušený, velikost M. Bohužel mi nesedla velikost a už do něj asi nezhubnu ;)

Sezóna: Zimní, Přechodové období
Velikost: M

comment Otázky na prodejce

Momentálně se tu nenacházejí žádné otázky

Formulář se odesílá
list Celkem inzerátů: 195
check_circle Aktivní inzeráty: 11
visibility Zobrazení inzerátů: 37 397

Bunda Craft ADV Endurance Hydro (vel. M)

S funkční bundou ADV Endur Hydro Jacket z naší kolekce Endurance máte svoji ochranu před povětrnostními vlivy po ruce. Vysoce kvalitní bunda do deště se vyznačuje nízkou hmotností a lze ji zabalit do vlastní zadní kapsy, aby se ušetřilo místo, takže se bunda pohodlně vejde do kapsy dresu. Cyklistický design a vysoká pružnost cyklistické bundy odolné proti povětrnostním vlivům umožňují optimální přizpůsobení a vysoký stupeň volnosti pohybu na kole. Strategicky umístěné síťované vložky také zajišťují příjemné klima těla v chladných deštivých dnech.
1 500 Kč

Dlouhý dres Pearl Izumi Elite Thermal LTD (vel. M)

Prodám dlouhý zateplený dres Pearl Izumi velikosti M. Měl jsem ho asi dvakrát na sobě, teď už jezdím spíš do terénu a tam ho nevozím. Jako nový.
650 Kč

Přehazovačka Sram Apex Xplr (+ řazení NX)

Prodám novou přehazovačku SRAM Apex XPLR pro 12sp kazetu s max 44z pastorkem. Případně možno včetně řazení SRAM NX za +350,- (s pevnou objímkou nebo na SRAM objímku). Mám případně i Apex brzdy (viz moje další inzeráty).
1 200 Kč
keyboard_arrow_up