Rukavice - FOX Ranger 2024 - Purple

Cena: 500 Kč

Rukavice jsou jako nové parkrat nosene.

Lehké a pohodlné rukavice na kolo, prodyšný materiál, lze ovládat dotykové přístroje, silikonové potisky, nízkoprofilová manžeta.

Rukavice - FOX Ranger 2024 - Purple

Oblíbené rukavice FOX Ranger v novém designu pro rok 2024. Rukavice se dokonale se přizpůsobí ruce díky anatomickému tvaru a 4 cestnému strečovému materiálu ze kterého je vyroben svršek rukavic, ten je navíc prodyšný a skvěle větrá. Jednovrstvá dlaň zajišťuje maximální kontakt s řídítky. Silikonový potisk na prstech je zárukou precizního ovládání páček za každé situace. Na výrobu dlaně je použita syntetická kůže se schopností odvádět pot a vlhkost. Hledáte-li opravdu povedené rukavice s kvalitním zpracováním a povedeným designem vhodné pro takřka jakékoliv disciplíny, pak jsou nové FOX Ranger 2024 právě pro Vás.

- lze ovládat dotykové přístroje (telefon, navigace,..)

- skvěle odvětrávané rukavice

- jednoduchá dlaň = lepší kontakt s řídítky

- dlaň ze syntetické kůže Clarino

- elastický vršek rukavice

- silikonový potisk konečků prstů

- nízkoprofilová kompresní manžeta na suchý zip

- vhodné na XC, Trail, AM, Enduro ale i FR nebo Dirt, BMX..

Barva: fialová

Materiál: 95% nylon, 5% spandex.

Velikost: M

list Celkem inzerátů: 49
check_circle Aktivní inzeráty: 2
visibility Zobrazení inzerátů: 10 840

Topeak Mountain Digital 2Stage pumpa

Prodam použitou pumpicku. Pumpicka je plné funkční a neposkozena Digitální pumpa na tlumiče Mountain 2Stage je vybavena inovativním voličem tlaku 2Stage, který umožňuje zvolit vysoký tlak pro plnění odpružených vidlic a tlumičů nebo naopak vysoký objem pro huštění pneumatik horských kol. Integrovaný snadno čitelný digitální manometr poskytuje přesné údaje o tlaku až do 300psi / 20,7bar. Konektor Pressure-Rite umožňuje připojení galuskových i auto ventilků, zatímco flexibilní hadice zbavuje ventilky napětí při huštění pneumatik. Tlačítko pro uvolnění vzduchu umožňuje rychlé a snadné nastavení správného tlaku.
1 500 Kč

Race Face Ponožky FAR OUT Coolmax Fialová

Ponožky jsem parkrat použil a nevyhovují mi. V pěkném stavu neposkozene. Cyklistické ponožky Race Face udrží vaše nohy v suchu a pohodlí na všech vašich dobrodružstvích. Ať už se chystáte na velkou jízdu nebo jen projížďku po městě. Složení materiálu: 70% Nylon, 15% Coolmax, 15% Elastic
200 Kč
keyboard_arrow_up