Dresy do teplého počasí - léto přichází

Ať už preferuješ obepnuté a aerodynamické nebo volné a pohodlné kousky, zajisté oceníš rychlý odvod potu a spolehlivou termoregulaci za každých okolností.

Kellys Tyrion 2 - 34,99 €

Kellys Tyrion 2
V případě kousku Tyrion 2 se bavíme o lehounkém letním dresu, přičemž jednou z jeho největších deviz je použití rychleschnoucí látky. To jej předurčuje i pro náročnější MTB výjezdy v letních měsících. Střih s prodlouženými zády je přizpůsoben pozici na kole. Bikera určitě potěší drobné detaily, jako například hadřík na čištění slunečních brýlí či malá kapsička na klíče nebo peníze na vnitřní straně dresu. Jeho MOC je 989 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

ASSOS EQUIPE RS S11 - 199 €

ASSOS EQUIPE RS S11
Vysoce aerodynamicky efektivní dres EQUIPE RS S11 je tvořen kompresním úpletem miniCheck Tex. Působí jako druhá kůže a stará se nejen o elasticitu a přilnavost, ale také o určitou ochranu proti slunci. V zádové části zase najdeme látku Stabilizer V11, zabezpečující odvod potu, jelikož úplet je zde velmi jemný. Třešničkou na dortu je textura tkaniny, která zajišťuje optimální proudění vzduchu ve více pozicích. MOC tohoto dresu je 4 999 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.


CRAFT PRO Aerolight - 89,99 €

CRAFT PRO Aerolight
Dres PRO Aerolight je tvořen z materiálu Nanoweight s velmi nízkou gramáží. Jeho hlavním cílem je maximální odvod potu. Toho je dosaženo jednak velmi prodyšným materiálem a jednak zdánlivě perforovanou přední částí. Tím pádem se hodí do těch nejteplejších dní. Tři zadní kapsy jsou doplněny čtvrtou, která se uzavírá zipem. Spodní část dresu je potažena silikonovým lemem, který zabraňuje jeho ohrnování. MOC tohoto kousku je 2 549 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

FORCE Vivid - 42,99 €

FORCE Vivid
FORCE Vivid je jako stvořený pro silniční cyklistiku – a nejen proto, že je třeba jej chránit před batohy. Díky obtaženému střihu bude cyklista dostatečně aerodynamicky efektivní. Kromě toho dokáže zaujmout také moderní design. V zádové části se nacházejí klasické tři kapsy, které uvezou potřebné drobnosti. Kromě zipu po celé délce cyklista ocení také protiskluzovou gumu ve spodní části. MOC tohoto dresu je 1 609 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Leatt MTB Enduro 3.0 3/4 - 53,99 €

Leatt MTB Enduro 3.0 3/4
Leatt se kromě chráničů zaměřuje také na oblečení pro gravity disciplíny. Díky tomu se zrodil i dres MTB Enduro 3.0, který je vyroben s použitím netradiční kávové usazeniny. Tato tkanina se nazývá IceYarn a kromě chladivého efektu se vyznačuje velmi rychlým schnutím – dokonce 200krát rychlejším ve srovnání s bavlnou. Jeho střih je pohodlný, jak se na správný gravity dres sluší a počítá i s chráničem torza. MOC tohoto dresu je 1 569 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.


Castelli AERO RACE 6.0 - 108 €

Castelli AERO RACE 6.0
Jak již vyplývá z jeho názvu, dres AERO RACE 6.0 bude nejefektivnější v disciplínách, kde je důležitý nízký odpor vzduchu. Střih i tkanina byly vybírány na základě CFD analýzy a nabývají účinnosti při rychlosti 30 km/h a více. Kromě toho je oproti předešlé generaci vzdušnější. V zádové části totiž byla použita 3D síťovina, které sekunduje tkanina Velocity Rev2. Rukávy dresu sahají až k loktům a jsou ukončeny bez lemu. MOC tohoto dresu je 2 999 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Sportful Pro - 48,99 €

Sportful Pro
Dámský dres Sportful Pro je typický zejména svou lehkostí a odvodem potu. Obojí zajišťuje jemná tkanina, ze které je vyroben. Navíc je aerodynamického střihu, což jej předurčuje například i pro závodění. Tři prostorné kapsy zase cyklistka ocení, když se balí na celodenní výlet. Dres lze rozepnout po celé délce zipem YKK Vislon, který je z obou stran zakryt. MOC tohoto prodyšného dresu je 2 499 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

CTM Rovay S/S - 48,99 €

CTM Rovay S/S
Pohodlný cross-country nebo enduro dres vyrobený na Slovensku? Rovay S/S splňuje obě kritéria a kromě toho i něco navíc. Jeho semi-slim fit zajišťuje maximální svobodu pohybu při každém jednom whipu. Vrchní část je z jemnějšího, výrazně prodyšného materiálu. Oproti tomu spodní část je stavěna tak, aby vydržela i drsnější oděr či pád. Pod pažemi a za krkem jsou přidány další dva extra odvětrávací panely. MOC dresu je 1 209 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

SILVINI Trafoia - 60,99 €


Pro dámy, které mají rády rychlost na silnici, je určený elastický dres z řady ROAD PRO. Je vyrobený z lehkého a prodyšného materiálu Light MESH, který je ideální do teplých letních dní, protože zajišťuje perfektní odvod potu. Dres je úzkého střihu a má celopropínací zip YKK®, který lze snadno rozepnout jednou rukou i během jízdy. Rukávy jsou střižené laserem, na zádech najdeš trojkapsu a nechybí ani reflexní prvky. MOC dresu je 1 899 Kč a najdeš jej na našem MTBIKER shopu.


Ještě více dresů, se kterými můžeš vyrazit i do horkých dnů, najdeš na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Podobné články

Dresy do horkých letních dní PR článek

Dresy do horkých letních dní

Sezóna je v plném proudu, teploty stoupají. Vhodný cyklistický dres chrání a hlavně pomáhá při ochlazování a odvádění vlhkosti. Vyberte si u nás.
Dětská kola - první zkušenosti, zážitky a zábava PR článek

Dětská kola - první zkušenosti, zážitky a zábava

Cyklistika je skvělou aktivitou, která dokáže spojit celou rodinu. Hledáte kolo pro své děti na výlety během prázdnin, nebo jako odměnu za vysvědčení? Vybírejte u nás.
Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu PR článek

Dámská kola do 60.000 - na cestu i do terénu

Pohyb na dvou kolech je skvělá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvím. Přinášíme výběr dámských kol z naší nabídky pro různé kategorie.
keyboard_arrow_up