Zážitky, inspirace, návody
MTBIKER magazín

MTBIKER magazín - Všechny články a videa

Pozvánka: jubilejní ročník Gočárových schodů
Na Den české státnosti 28. září se v historickém centru města Hradec Králové uskuteční jubilejní 10. ročník exhibiční akce ČEZ Gočárovy schody.
Snežnický MTB maraton – kopce zábavy, dřiny a nádherných výhledů
…a to jsem si myslel, že jsem z Beskyd zvyklý na všechno. Ale to, co nabízí na „pouhých“ 51 kilometrech trasa závodu Istrofinal Snežnický maraton v Kysucké vrchovině, to je prostě „pure MTB“, které chceš a musíš zažít.
Gravel Blinduro: Jak jsme (ne)trénovali na náš první gravel závod
Jezdívali jsme jen na klasické Blinduro, a loni jsme si na Vánoce nadělili gravely. Kolem března přišel můj muž s nápadem: „Hele, na Gravel Blinduro je sleva pro holky na MDŽ. Nechceš jet?“
Moje jihomoravská Vuelta
Vždycky nejde vyjet za dobrodružstvím za hranice, tak si musíš hledat i lokální cíle a trasy.
Unboxing: Orbea Terra M20TEAM – téměř dokonalý gravel?
Disciplína gravel je stále populárnější a získává víc a víc fanoušků. Své o tom ví i výrobce Orbea s oblíbenou modelovou řadou Terra. Dnes si jeden představíme.
Reportáž: Bike Valachy - závodit může každý
Bílá se stala v sobotu 7. září dějištěm dalšího ročníku závodu Bike Valachy, tedy cyklistické zastávky seriálu Valachy Tour. Letos nás čekalo hned několik novinek, takže závodní den byl nabitý od rána do pozdního odpoledne.
MTB Rallye Sudety: Moje poprvé. Očistec i ráj na vlastní kůži
O víkendu se uskutečnil 30. ročník MTB Rallye Sudety. Pro řadu bajkerů je to ikonický závod, na který se do Teplic nad Metují opakovaně vrací.
Od základu: 9 cviků pro zvýšení síly a zpevnění středu těla
Jak zvýšit výkon a zbavit se bolesti? Ne vždy je to jen o správných komponentech.
Ohleduplnost na silnici: střet dvou světů?
Jak jsme slíbili v první dílu seriálu o ohleduplnosti, na cyklostezkách neskončíme. V dnešním pokračování se přesuneme na silnici.
Zlínská 50: závod pro širokou veřejnost s profesionálním zajištěním
Zlínská 50 nabídne v krajském městě závod horských kol pro širokou veřejnost s profesionálním zázemím.
Test: Vittoria Mezcal XCR a Barzo XCR – můžeš se spolehnout
Pláště jsou spotřební zboží. Ani ten nejlepší nevydrží věčně, takže jednou za čas musíme pořídit a obout nové. A protože je plášť jednou z nejdůležitějších součástí kola, tak se vyplatí vybrat si dobře. Obutí totiž funguje jako jediný kontakt kola s terénem, silnicí, podkladem po kterém jedete.
Domácí údržba kola – pro jízdy bez vrzání a praskání PR článek
Stejně jako si cyklisté dopřejí po výjezdu příjemnou sprchu, i kolo potřebuje pravidelný „wellness“. A se správným nářadím bude i větší servisní úkon hračkou.
Formulář se odesílá
keyboard_arrow_up