scheduleNaše prodejny a otvírací doba local_shippingDoručení a osobní odběry fungují normálně
Lokalizace
Formulář se odesílá

Boot Bananas sušič a deodorant do lezeček

16,99 
Toto zboží je nedostupné
heart_plusPřidej si ho do wishlistu a budeme Tě informovat, až bude dostupný, nebo si prohlédni i další produkty v kategorii:
Čištění a impregnace obuvi Čištění a impregnace obuvi (Boot Bananas)
Můžeš zkusit i tato vyhledávání

Boot Bananas sušič a dezodorant do lezečiek a obuvi

Boot bananas boli vyvinuté Alex a jej partnerom Philom - lezeckým inštruktorom. Boot Bananas sa narodili z ich túžby nadobro sa zbaviť Philových páchnucich topánok a lezečiek.

Je to ... banán!
Práve keď sa presťahovali spoločne do prvého bytu, problém s Philovými lezečkami sa už nedal skryť. Skúšali všetko čo bolo na trhu s dezodorantmi do obuvi k dispozícii, ale nič na Philove lezečky nefungovalo. Nakoniec sa teda Phil a Alex rozhodli bojovať proti zápachu z topánok sami. Alex sa rozhodla nepoužívať žiadne chemikálie, a tak spoločne s Philom vyvinuli vlastnú silnú zmes prirodzene dezodoračných solí, minerálov a prírodných parfumov. Alex dostala za úlohu navrhnúť optimálny tvar priateľský k topánkam a lezečkám.

 V momente keď začala svoje nápady kombinovať so žltým bavlneným povlakom, nápad bol tu, a tak sa zrodili Boot banány. Akonáhle Phil dôkladne otestoval funkčnosť Boot Bananas, vrhli sa na testovanie ďalší kamaráti lezci. Z Philovho a Alex bytu sa razom stala manufaktúra na "banány" a byt bol prevoňaný levanduľou.

Plody ich práce
Phil a Alex nasledujúci rok vyrobili pre svojich kamarátov, priateľov, známych, kamarátov kamarátov z domova okolo 8 000 Boot Bananas, keď v roku 2013 dostali ponuku spojiť sa so značkou Troll outdoors. Dnes sú Boot Bananas vyrábané ich špecializovaným tímom v Skipton, North Yorkshire.
Vlastnosti produktu
Ako sa o Boot Bananas starať?
V prípade nepoužívania ich skladujte v igelitovom obale v ktorom sú predávané, nikdy ich však do tohto obalu nevkladajte vlhké. Obsiahnuté aktívne zložky by nemohli vyschnúť a a stratila by sa ich účinnosť. Čas od času nechajte "banány" vyschnúť na slniečku alebo v blízkosti zdroja tepla. Nevystavujte svoje "banány" chladu. V prípade, že ich necháte cez noc v aute v chladnom počasí, nechajte ich nasledujúci deň vyschnúť najlepšie na slnku.
Ako spoznáte, že je čas na nové?
Aktívne ingrediencie majú tendenciu postupom času hnednúť. Deje sa tak predovšetkým pri častom a aktívnom používaní, keď "banány" absorbujú pravidelne vlhkosť z vašich topánok. Akonáhle začnú Boot Bananas strácať farbu, je najvyšší čas zaobstarať si nové. S ohľadom na účinnosť odporúčame vymeniť ich najneskôr za 6 mesiacov, pokiaľ sa však o vaše Boot Bananas nebudete starať podľa vyššie uvedených odporúčaní je možné, že sa bude jednať o interval kratší.
Detaily produktu
Druh sportu horolezectví
ID produktu 297313

Hodnocení 0/5

(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
Přidej svoje hodnocení
Za každé své hodnocení získáváš body do věrnostního systému

comment Hodnocení

Momentálně se tu nenachází žádné hodnocení

Formulář se odesílá
Přidej hodnocení
Formulář se odesílá

comment Otázky na prodejce

Momentálně se tu nenacházejí žádné otázky

Formulář se odesílá
Boot Bananas je jedinečná značka, která se specializuje na vytváření inovativních a ekologických řešení péče o obuv. Díky hravému názvu a závazku k trvalé udržitelnosti si značka Boot Bananas získala popularitu mezi outdoorovými nadšenci, turisty, sportovci a všemi, kdo nosí obuv, která potřebuje zvýšenou péči. Základem filozofie společnosti Boot Bananas je přesvědčení, že každý si zaslouží čerstvou obuv bez zápachu. Jejich vlajkový produkt Boot Banana je přírodní deodorant na obuv vyrobený z pečlivě vybrané směsi složek včetně bambusového uhlí, hydrogenuhličitanu sodného a esenciálních olejů. Tato účinná kombinace pohlcuje vlhkost, neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává boty voňavé a čisté. Boot Bananas se odlišuje svou oddaností k udržitelnosti. Značka používá ve svých výrobcích materiály z etických zdrojů a šetrné k životnímu prostředí, čímž zajišťuje, že jejich vliv na planetu je minimální.
Vše o nákupu u nás

Tady najdeš odpovědi na své otázky ohledně dopravy, platby, bezpečnosti a mnoho dalšího.

Proč nakupovat u nás
Poznej výhody nákupu
Proč nakupovat u nás
Více informací o nákupu
1 000 000+ objednávek

Jsme největší cyklistický e-shop na Slovensku ověřený desítkami tisíc spokojených zákazníků.

Jedinečný zákaznický servis

Jsme k dispozici přes e-mail, chat, telefon nebo osobně v MTBIKER centru.

Aktivně podporujeme cyklistiku na Slovensku

I díky Tvé objednávce podporujeme rozvoj cyklistiky.

Bezpečný nákup a platební metody

Proces platby je bezpečný a nabízíme Ti široké možnosti.

Věrnostní systém

Odměníme Tě za nákup, stejně jako za kvalitní příspěvky v MTBIKER fóru, e-shopu, vyjížďkách a fotogalerii.

MTBIKER centrum a showroom

Navštiv nás na prodejně s pump-trackem u trailů nebo v historické budově v centru Bratislavy.

Více informací o nákupu
navigate_before navigate_next
keyboard_arrow_up contact_support