scheduleNaše prodejny a otvírací doba local_shippingDoručení a osobní odběry fungují normálně
Lokalizace
Formulář se odesílá

Pinarello DOGMA F dres, závodní zelená

200 
Našel jsi lepší cenu?
Do 4 dní poslední 1 kus
Služby k nákupu tohoto produktu
local_shipping Poštovné zdarma
Další varianty produktu
Prémiový cyklistický dres Pinarello Dogma F

Pretekársky cyklistický dres PINARELLO DOGMA F je navrhnutý pre tých, ktorí požadujú maximálny výkon a aerodynamiku na cestách. Cyklo dres vyniká svojím aerodynamickým strihom a použitím špičkových materiálov, ktoré zlepšujú rýchlosť a komfort jazdca.

Kľúčové vlastnosti
  • špeciálny ergonomický strih dresu je výsledkom rozsiahleho výskumu a testov v aerodynamickom tuneli. Každý panel a šev je strategicky umiestnený tak, aby optimalizoval prúdenie vzduchu okolo tela cyklistu
  • trup dresu je vyhotovený z tkaniny s obsahom uhlíkových vlákien. Táto inovatívna látka vyniká svojimi antibakteriálnymi vlastnosťami, ktoré prirodzene potláčajú rast baktérií a redukujú nepríjemné pachy, čím udržiavajú dres svieži aj počas intenzívnej fyzickej aktivity. Uhlíkové vlákna v textílii zabezpečujú efektívnu termoreguláciu odvádzaním tepla a potu od tela, čo pomáha udržiavať optimálnu telesnú teplotu. Zároveň urýchľujú schnutie materiálu, zvyšujúc tak pohodlie jazdca. Antistatické vlastnosti týchto vlákien zabraňujú hromadeniu elektrostatického náboja, ktorý sa vytvára najmä počas pohybu, čím sa znižuje nepríjemné priľnutie dresu k telu. Napriek pokročilým funkciám zostáva textília s uhlíkovými vláknami ľahká a odolná voči opotrebeniu, čo prispieva k celkovému výkonu cyklistu a predlžuje životnosť dresu.
  • jednodielna konštrukcia raglánových rukávov je vyrobená z inovatívneho materiálu Dragzero so štruktúrou včelieho plástu, ktorá výrazne minimalizuje odpor vzduchu a zvyšuje rýchlosť jazdy. Tento materiál bol dôkladne testovaný aj vo veternom tuneli, čím sa potvrdili jeho aerodynamické vlastnosti, ktoré ho radia medzi najefektívnejšie tkaniny na trhu. Dragzero poskytuje cyklistom výraznú výhodu pri šprintoch a časovkách, a je ideálny pre tých, ktorí chcú dosiahnuť lepšie výsledky na cestách aj v pretekoch.
Z hľadiska bezpečnosti a hypoalergénnosti je dres Pinarello Dogma F na najvyššej úrovni. Všetky použité materiály sú dôkladne testované, aby boli netoxické a neobsahovali chemické prísady, ktoré by mohli dráždiť pokožku.
vďaka vysokej hustote použitých tkanín dres poskytuje ochranu proti škodlivému ultrafialovému žiareniu na úrovni UPF 50+
  • teplom uzavretý okraj rukávov minimalizuje prebytočný materiál, čo nielen zlepšuje celkovú ergonómiua komfort, ale aj znižuje aerodynamický odpor
  • špeciálny V-tvar goliera znižuje pocit tesnosti a podporuje lepšiu ventiláciu
  • celorozopínací zips vyrobený z plastového polyméru je ľahký, ale zároveň mimoriadne odolný. Je vybavený automatickým zámkom, ktorý zaisťuje, že zips zostane na svojom mieste bez toho, aby sa samovoľne otváral.
  • 3 zadné vrecká sú vybavené elastickým lemom, ktorý zaisťuje, že uložené veci zostanú bezpečne na svojom mieste aj počas dynamickej jazdy.
  • pružný lem s vysoko priľnavými vložkami v spodnej časti dresu zaisťuje, že dres zostane na správnom mieste, aj keď ste v aerodynamickej pozícii alebo pri intenzívnom šliapaní do pedálov.
Šport / použitie: cyklistika
Pohlavie / typ: pánske
Farba: tmavozelená
Sezóna / obdobie: leto
Materiál: polyester, elastan, uhlíkové vlákna
Strih: úzky
Detaily produktu
Pohlaví Pánské
Druh sportu cyklistika
Barva racing green
ID produktu 299251

Hodnocení 0/5

(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
(0 hodnocení)
Přidej svoje hodnocení
Za každé své hodnocení získáváš body do věrnostního systému

comment Hodnocení

Momentálně se tu nenachází žádné hodnocení

Formulář se odesílá
Přidej hodnocení
Formulář se odesílá

comment Otázky na prodejce

Momentálně se tu nenacházejí žádné otázky

Formulář se odesílá
Značka z Itálie patřící mezi klasiku silničních kol je zde již 70 let. Vítězstvím na Tour de France v roce 2019 zaokrouhlili počet svých triumfů na této nejprestižnější akci na 15. Dnes má kromě bohaté nabídky silničních kol i velmi úspěšné časovkářské a dráhové speciály. Jméno značky je už léta spojeno s profesionálním týmem INEOS Grenadiers, jezdec Filippo Ganna i díky kolům Pinarello vyhrává na silnici, dráze, a zejména v časovkách. Segment tvoří i gravel kola, příznivci elektriky mohou rovněž sáhnout po této prestižní značce.
Vše o nákupu u nás

Tady najdeš odpovědi na své otázky ohledně dopravy, platby, bezpečnosti a mnoho dalšího.

K tomuto produktu se můžou hodit
Proč nakupovat u nás
Poznej výhody nákupu
Proč nakupovat u nás
Více informací o nákupu
1 000 000+ objednávek

Jsme největší cyklistický e-shop na Slovensku ověřený desítkami tisíc spokojených zákazníků.

Jedinečný zákaznický servis

Jsme k dispozici přes e-mail, chat, telefon nebo osobně v MTBIKER centru.

Aktivně podporujeme cyklistiku na Slovensku

I díky Tvé objednávce podporujeme rozvoj cyklistiky.

Bezpečný nákup a platební metody

Proces platby je bezpečný a nabízíme Ti široké možnosti.

Věrnostní systém

Odměníme Tě za nákup, stejně jako za kvalitní příspěvky v MTBIKER fóru, e-shopu, vyjížďkách a fotogalerii.

MTBIKER centrum a showroom

Navštiv nás na prodejně s pump-trackem u trailů nebo v historické budově v centru Bratislavy.

Více informací o nákupu
navigate_before navigate_next
keyboard_arrow_up contact_support