Video: 1. kolo Českého poháru a 2. kolo MSDH Cup Kouty nad Desnou - top závod

Hned týden po úvodním MSDH Cupu na Bílé se konalo druhé pokračování tohoto podniku a zároveň první kolo Českého poháru ve sjezdu na horských kolech v Jeseníkách, a to konkrétně v Koutech nad Desnou.


Na závodníky čekala trať o délce cca 2.500m s převýšením bezmála 500m, natažena na trailu “Koutníkův sen” a díky skvělému počasí, náročné ale krásné trati a skvělé pořadatelské službě se na start postavilo 130 kluků a holek a víkend tak patřil skvělému závodu, na který dlouho nikdo nezapomene.

Králem závodu se zcela oprávněně stal Standa Sehnal, který společně s Rasťo Baránkem a Tondou Králem (všichni Kellys Factory team) obsadili první tři místa a nenechali tak nikoho na pochybách o kvalitě jejich strojů.

Ve videu vás provedeme tratí, ukážeme záběry ze závodu, stejně tak vám představíme jeden z týmů a dojde i na slova vítěze. Z tohoto podniku si můžete přečíst také naši psanou reportáž zde. Podpořit nás můžete odběrem YouTube kanálu na tomto odkazu.

Za záběry z dronu děkujeme Miloslavu Reitermanovi, ontheSPOT
Foto @dan.cerno.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
PetrMazura 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné videa

Bike Valachy Bílá láká na novinky a chládek uprostřed lesů

Bike Valachy Bílá láká na novinky a chládek uprostřed lesů

Malebné terény Beskyd uprostřed lesů přímo na česko-slovenské hranici, pět tras v délce od 10 do 47 kilometrů a pestrý doprovodný program: to vše nabídne milovníkům horských kol tradiční závod Bike Valachy Bílá v sobotu 7. září ve Ski areálu Bílá.
Bike Čeladná – jaké to je, když startuješ poslední..?

Bike Čeladná – jaké to je, když startuješ poslední..?

HSF System Bike Čeladná, to je můj oblíbený závod doma v Beskydech. Jeho letošní 11. ročník vyšel na sobotu 24. 8. 2024. Pro mě to nebyl úplně TOP termín, protože den před závodem jsem strávil za volantem při návratu z válecí dovolené u moře.
Angrešt mezi šampiony, aneb jak jsem jel mistrovství republiky v XC maratonu

Angrešt mezi šampiony, aneb jak jsem jel mistrovství republiky v XC maratonu

Zajel jsem si mistrák s mistry. Sice jsem elitní borce viděl pouze před startem a potom při vyhlášení na stupních vítězů v cíli. Ale můžu říct, byl jsem tam s nimi. A svou malou challenge jsem taky zvládl!
keyboard_arrow_up