Pojeďte si s rodinou zazávodit na Bílou: Bike Valachy hlásí tři novinky

Užijte si první zářijovou sobotu na kolech s celou rodinou: vyrazte na tradiční Bike Valachy! Oblíbený závod horských kol má hned tři novinky, díky nimž si zajezdí nejen zkušení cyklisté, ale i hobíci, děti nebo dokonce příznivci elektrokol. To vše v sobotu 7. září ve Ski areálu Bílá.

Využijte právě teď nejvýhodnější registraci: startovné za nejnižší cenu pořídíte už jen do 31. července na webu DATART Valachy tour.

Bike Valachy
„Závod na hlavní dlouhé a kratší fitness trase doplňujeme letos o novou, třetí kategorii pro ty, kteří se cítí být fyzičkou „někde mezi“: ti se mohou utkat na Sport trase dlouhé 27 km. Novinkou je také Rodinný závod dvojic pro tým tvořený dospělým a dítětem do 15 let. Chceme tak ještě víc podpořit myšlenku společných sportovních zážitků pro celou rodinu,“ popisuje ředitel DATART Valachy tour Bohuslav Komín.

Bike Valachy 2024
Třetí novinkou bude závod pro elektrokola. „Kategorie e-biků otevírá příležitost těm, kteří by si jinak na beskydské terény netroufli. Nebude ani tak o poměřování sil, jako hlavně o zábavě a možnosti projet se po hezké značené trase a užít si atmosféru závodu,“ popisuje Bohuslav Komín.

Díky všem novinkám se Bike Valachy Bílá ještě víc přiblíží široké veřejnosti. „Zajezdit si totiž bude moci už opravdu každý. Samozřejmě včetně dětí, pro které máme v rámci naší Dětské Franz Josef Kaiser Valachy tour připravené dětské závody na šesti trasách od 100 metrů až po 5 km,“ dodává Bohuslav Komín.

Bike Valachy
Start i cíl je opět na úpatí hlavní sjezdovky Ski areálu Bílá. Trasy provedou sportovce okolními pestrými a členitými terény Beskyd s odbočkou do slovenské CHKO Kysuce, některé v závěru zamíří i na vyhlášené bike traily v Bílé.

Připraven bude také doprovodný program v expo zóně s jízdami zručnosti nebo skákacím hradem a soutěžemi pro děti i dospělé.

Bike Valachy 2024

TIP: Dospělí závodníci jsou automaticky pojištěni u Kooperativy, mj. na storno. Kdyby vám účast překazila nemoc nebo jiná překážka, o startovné díky tomu nepřijdete.

Bike Valachy Bílá

Sobota 7. 9. 2024 – Ski areál Bílá
  • Hlavní závod 47 km (převýšení 1 240 m)
  • Sport trasa 27 km (převýšení 700 m)
  • Fitness trasa 20 km (převýšení 540 m)
  • Rodinný závod dvojic 10 km
  • E-bike Valachy 20 km (převýšení 540 m)
  • Dětské závody (6 tras pro 6 věkových kategorií)


Více na valachytour.cz.
Zdroj fotografií: Valachy Tour
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?

Bike Valachy Bílá

calendar_today 7. 9. 2024
format_list_numbered 4. kolo - Valachy Tour
label MTB maratón
place Ski Bílá (Česká republika)

redakce 
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Bike Valachy Bílá láká na novinky a chládek uprostřed lesů

Bike Valachy Bílá láká na novinky a chládek uprostřed lesů

Malebné terény Beskyd uprostřed lesů přímo na česko-slovenské hranici, pět tras v délce od 10 do 47 kilometrů a pestrý doprovodný program: to vše nabídne milovníkům horských kol tradiční závod Bike Valachy Bílá v sobotu 7. září ve Ski areálu Bílá.
Karlovy Vary přivítají 10. srpna maratonský šampionát

Karlovy Vary přivítají 10. srpna maratonský šampionát

Karlovy Vary se stanou 10. srpna dějištěm jedné z největších cyklistických událostí roku - Škoda Auto Mistrovství ČR v maratonu! Závod ČEZ Karlovy Vary přiláká nejlepší cyklisty z celé republiky, kteří budou bojovat o titul mistra ČR.
Pozvánka: Prima CUP na Šumavě již 27. července

Pozvánka: Prima CUP na Šumavě již 27. července

Cyklistický seriál horských kol Prima CUP míří na Šumavu, kde se v sobotu 27. července odehraje premiéra závodu ČEZ Šumavský MTB maraton.
keyboard_arrow_up