CTM Koyuk 2.0 - za málo peněz hodně muziky

Segment gravel cyklistiky zažívá velký boom. Tím jak roste jeho obliba, i výrobci reagují na požadavky zákazníků. A proto jsou v nabídce i kola jako je CTM Koyuk 2.0.

Každý nutně nepotřebuje karbonové kolo s nejlepšími komponenty, každý nemá závodní ambice. Jsi turista, který by se rád na pohodu toulal krajinou nejen po asfaltu, ale i polní, lesní cestou, nebo lehkým terénem? Hledáš pohodlné kolo, na které bys mohl namontovat nosiče, sbalit stan, karimatku a vyrazit na několikadenní bikepacking? Nebo se chceš občas i v tempu projet po silnici? A přitom nechceš za bajk utrácet majlant?

Jestli jsi se v textu poznal, mohl by být Koyuk 2.0 ideální právě pro tebe. Dostaneš kvalitní spolehlivé kolo s hliníkovým rámem a karbonovou vidlicí osazené spolehlivou gravel sadou od Shimana.

CTM Koyuk 2.0 přesvědčil, že gravel není slepá ulička. Ukázal mi, že tento univerzální „druh“ cyklistiky je hodně zábavný. Tohle konkrétní kolo jsem otestoval opravdu důkladně a jsem si jistý, že s ním najezdíš tisíce kilometrů a že tě nezklame.

Mrkni na video, tam se dozvíš víc…


Zdroj fotografií: Archiv redakce
info
Testy a představení produktů se realizují s produkty a materiály zapůjčenými od dovozce dané značky nebo z MTBIKER shopu. Jejich obsah a závěr je subjektivním názorem autora.
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
clear
Proč se Ti článek nelíbí?
Odeslat zpětnou vazbu
Formulář se odesílá

Komentáře

Momentálně se tu nenacházejí žádné komentáře

Abys viděl(a) celou diskusi, musíš být přihlášený/á.
Formulář se odesílá
Přidej komentář
Formulář se odesílá

Podobné články

Test: Rock Machine Gravelride e500 Touring - (mezi)městský expres

Test: Rock Machine Gravelride e500 Touring - (mezi)městský expres

Gravel s motorem. A k tomu s blatníky, zadním nosičem a integrovaným osvětlením. Pro mnohého bikera i silničáře ztělesnění jejich nočních můr. Ale i přesto zde najdeme skupinku cyklistů, kteří elektrický gravel s “městským paketem” dokáží ocenit. Co všechno tento typ kola dokáže uživatelům přinést?
Výbava na bikepacking - jednoduše se sbal a vyraz ven PR článek

Výbava na bikepacking - jednoduše se sbal a vyraz ven

Čeká vás cyklodovolená nebo několikadenní dobrodružství na dvou kolech? Pokud vám chybí výbava, rádi vám s jejím výběrem pomůžeme. Inspirujte se v našem e-shopu.
Test: dresy Craft - od aera po cargo

Test: dresy Craft - od aera po cargo

Už nějakou dobu mám možnost jezdit v dresech Craft. A protože střídám cyklistické disciplíny a málokteré dvě mé vyjížďky si jsou podobné, najdou u mě uplatnění i různé typy dresů.
keyboard_arrow_up