Výbava na bikepacking - jednoduše se sbal a vyraz ven

Čeká vás cyklodovolená nebo několikadenní dobrodružství na dvou kolech? Pokud vám chybí výbava, rádi vám s jejím výběrem pomůžeme. Inspirujte se v našem e-shopu.

Kellys Tanaya - 65,99 €

Kellys Tanaya
Podsedlová brašna Tanaya o objemu 7l poslouží na delším bikepackingovém výletu. Je vyrobena z odolného nylonu Tarpaulin, který spolehlivě chrání její obsah před nečistotami a vodou. Na kolo se upíná pomocí držáku na sedlo a páskou na sedlovku, čímž je docíleno vyšší stability systému a redukce kolísání. Kromě hlavního úložného prostoru se po bocích nacházejí dvě kapsy a v zadní části je místo pro uchycení světla. MOC této brašna je 1 629 Kč a najdeš ji i na našem MTBIKER shopu.

FORCE Clash - 17,79 €

FORCE Clash
Malá brašnička na drobnosti, které chceš mít pořád po ruce. Na horní straně se nachází průhledná dotyková fólie, takže pokud používáš smartphone k navigaci, budeš ho mít stále na očích. Nemusíš se bát, brašna ho ochrání před vlhkostí, prachem a špínou. Pod ním se nachází prostor na drobnosti o objemu 1l. Sem se vejde vše, co pravidelně při výletech potřebuješ mít snadno dostupné. Uchycuje se na horní rámovou trubku pomocí suchých zipů. MOC je 519 Kč. Najdeš ji v MTBIKER shopu.

Lezyne MICRO DRIVE 800+ - 56,99 €

Lezyne MICRO DRIVE 800+
Výkonné světlo od výrobce Lezyne přináší až 35 hodin provozu v režimu Femto. Kromě něj je k dispozici dalších 5 režimů pro různé podmínky. Samotné světlo je vyrobeno z hliníku, což mu dodává vyšší odolnost i lepší management odvodu tepla. K tomu přispívá také žebrovaný design. Jeho maximální výkon je 800 lumenů. Nabíjí se pomocí USB-C konektoru. Hmotnost světla je 135g a s vodotěsností IPX 7 je světlo vhodné i do těch nejdrsnějších podmínek. Za MOC 1 509 Kč jej najdeš v MTBIKER shopu.

Park Tool MT-40 - 59,99 €

Park Tool MT-40
Tento multiklíč je ztělesněním toho, co na dlouhých cestách v rámci servisu potřebuješ. Je vyroben z nejodolnějších a nejlehčích materiálů, což mu dodává extrémní odolnost a hmotnost pouhých 243 g. Přitom mluvíme o multiklíči, který poskytuje až 12 funkcí. Najdeme zde základní imbusové a torx klíče, křížový a plochý šroubovák, adaptéry na dofukování z CO2 bombiček, ale také nýtovačku 5 až 12rychlostních řetězů. Jeho doporučená cena je 1 659 Kč a najdeš ho v MTBIKER shopu.

SIGMA ROX 11.1 Evo GPS - 135 €

SIGMA ROX 11.1 Evo GPS
Skvěle vybavený cyklopočítač se kterým můžeš zaznamenat každý ujetý i nastoupaný metr. Spolehni se na barometrický výškoměr či 150 různých funkcí. Zařízení dokáže v případě nouze detekovat nehodu a odeslat údaje tvým nouzovým kontaktům. Díky smart notifikacím ti nic neujde a je také kompatibilní s elektrokoly. V naší nabídce najdeš i verzi s hrudním pásem nebo celou sadou snímačů. MOC je 4 249 Kč a najdeš ho v MTBIKER shopu.

SiS Go Isotonic Variety multipack - 10,90 €

SiS Go Isotonic Variety multipack
Gely od SiS, odborníka na výživu sportovců z Velké Británie, pro rychlé doplnění energie během výkonu, například na vytrvalostních závodech, ale i dlouhé jízdě. Go Isotonic je izotonický gel, který je dobře stravitelný i bez vody a jeho hlavním úkolem je zajistit přísun dostatku sacharidů do svalů. Variety pack obsahuje sedm různých příchutí - jablko, citron, černý rybíz, pomeranč, ananas, grapefruit a tropické ovoce. Doporučená cena produktu je 339 Kč. Více info najdeš u nás v MTBIKER shopu.

Wittkop TWIN MEDICUS 4.0 Race - 19,49 €

Wittkop TWIN MEDICUS 4.0 Race
Široké, pohodlné a přitom stálé sportovní sedlo TWIN MEDICUS 4.0 je díky gelové výplni určeno zejména pro jezdce, kteří mají rádi dlouhé jízdy a tráví v sedle hodiny. Přitom je jedno, jestli to bude v terénu nebo na cestě. Kromě samotné výplně napomáhá pohodlí i výřez ve středu sedla, který eliminuje tlak na citlivé partie. Za pomoci technologie 5 Step Design je anatomicky formováno tak, aby se co nejlépe přizpůsobilo pohybům těla na kole. Jeho cena je 491 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

milKit Hassle'off - 103 €

milKit Hassle'off
Multifunkční nářadí Hassle'off zaujme v první řadě svou nízkou hmotností a praktičností, což je velké plus při dlouhých cestách. Všechny nástroje jsou v něm pokládané stylem puzzle. Celkem nabízí až 20 funkcí včetně 8 klíčů či opravných knotů s nářadím. Upnout se dá pod láhev nebo místo ní, ale své místo si najde i v dresu či batohu. Praktický je také suchý zip po jeho boku, na který lze připnout pumpu či CO2 bombičku. Doporučená cena nářadí je 2 799 Kč a najdeš ho na našem MTBIKER shopu.

Longus TRIPLE - 43,99 €

Longus TRIPLE
Trekingové kolo bez brašen si ani nelze představit, obzvláště pokud jsi vášnivý cyklo cestovatel. S objemem více než 42 litrů je ideální pro letní putování k moři či křížem krážem přes kontinent. Tři hlavní komory jsou doplněny dalšími menšími kapsami. Na vrchu najdeme síťovanou kapsu i gumové popruhy, které poslouží pro uložení věcí, které potřebuješ mít hned po ruce. Součástí je také integrovaný výrazný žlutý potah proti dešti. MOC této brašny je 1 259 Kč. Najdeš ji v MTBIKER shopu.

Více zajímavých doplňků na výlety najdeš na našem MTBIKER shopu.
Zdroj fotografií: archiv redakce
report_problem Našel (našla) jsi v textu chybu?
Podobné články
Unboxing: Orbea Terra M20TEAM – téměř dokonalý gravel?
Disciplína gravel je stále populárnější a získává víc a víc fanoušků. Své o tom ví i výrobce Orbea s oblíbenou modelovou řadou Terra. Dnes si jeden představíme.
Domácí údržba kola – pro jízdy bez vrzání a praskání PR článek
Stejně jako si cyklisté dopřejí po výjezdu příjemnou sprchu, i kolo potřebuje pravidelný „wellness“. A se správným nářadím bude i větší servisní úkon hračkou.
Dámské oblečení - vše pro něžné pohlaví PR článek
Dámská výbava má svá specifika a nejde jen o odlišné barvy. Který pohodlný kousek si vybereš?
keyboard_arrow_up